Welkom bij catering Absolute Delicious


Sinds 1999 verzorgen wij vanuit onze keuken in Amsterdam-Noord alles op het gebied van eten en drinken, door het hele land en daarbuiten. Vanaf de start hebben we met veel plezier uiteenlopende evenementen en feesten mogen organiseren, voor zowel bedrijven als particulieren. Duidelijke offertes en heldere afspraken zijn daarbij net zo vanzelfsprekend voor ons als een bijzondere culinaire invulling en vriendelijke en attente bediening. Onze gespecialiseerde koks bereiden de maaltijden met zorg en volgens de HACCP hygiëne regels, waarbij wij het van essentieel belang vinden om alleen met dagverse producten te werken.

Wereldbuffetten voor een reis langs culinaire bestemmingen, oerbrood-sandwich lunches voor op kantoor, complete gangendiners bij bijzondere gelegenheden of aangeklede borrels, compleet met drankenbuffet, luxe partyhapjes en cocktailbar. Catering Absolute Delicious maakt van elk evenement een gebeurtenis op topniveau.


We gaan graag samen met u in gesprek over uw wensen en ideeën. De catering mogelijkheden op deze website zijn een startpunt voor de invulling van uw evenement. Voor verdere vragen kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.