Frans buffet

Koude gerechten


Salade niçoise

Gemengde groene salade met tonijn, aardappel, haricot verts ei en vinaigrettedressing
 

Gravad lax

Rauw gemarineerde zalm geserveerd op een bedje van rauwkost

Caesar salade

Salade van Romeinse sla met gerookte kip, bacon, ei, croutons en mosterddressing

Terrine de légumes

Groenteterrine gevuld met o.a. groene asperges en cherrytomaatjes

Warme gerechten


Noix de boeuf aux vin rouge

Runderrollade overgoten met een smaakvolle rode wijn saus

Le salmon rôtir

Gebakken zalmfilet geserveerd met beurre blanc

Légumes provençale

Grof gesneden geroosterde groenten waaronder paprika en courgettes

 Gratin dauphinois

Aardappelschotel uit de oven

Quiche

Gevuld met geitenkaas, paddenstoelen en bosui

Garnituren


Brood

Tapenade van olijven

Beurre la maître d’ hotel


Nagerechten


(Dit buffet stellen wij op met 3 zoete nagerechten of een combinatie van 1 zoet nagerecht en het kaasplateau, wij horen graag uiterlijk 2 dagen van tevoren de gewenste samenstelling van het dessertbuffet)

Crème brulée

Zachte vanille flan met een krokant karamel laagje

Mousse au chocolat

Huisgemaakte chocolademouse

Bavarois á la fruits rouge

Bavaroise van rode vruchten

Fromages

Plateau met verschillende Franse kaassoorten, waaronder port salut en camembert aangevuld met gemarineerde olijven en toast

Prijs op aanvraag


Bel of mail ons voor extra informatie en catering mogelijkheden, of vraag een offerte aan.

Transporten binnen Amsterdam komen op €.15,- per transport, buiten Amsterdam komen de kosten op €.0,55 per km.