Complete borrel op maat

Voor uw evenement verzorgen wij complete borrels, op uw wensen afgestemd en van A tot Z ingevuld. Van het welkomstdrankje bij binnenkomst tot de laatste ronde, geheel in stijl en passend bij het thema.

De aankleding van uw gekozen locatie is medebepalend voor de sfeer. Wij denken graag met u mee; van net afgerokte statafels en barbuffetten, tot aan trendy verlichte bars of uw locatie in de sfeer van een bruin café. Ook de garderobe kunnen we voor onze rekening nemen.

Vanaf een drankenbuffet serveren we bier van de tap, geselecteerde wijnen, diverse frisdanken en verse sappen. We spreken vooraf een realistische, vaste prijs af of berekenen de dranken op basis van nacalculatie. Er zijn vele mogelijkheden, waarover wij graag met u in gesprek gaan.

Samen met u en onze koks stellen we een combinatie van finger foods samen. Wij houden hierbij rekening met warme en koude hapjes, en een goede balans tussen vlees, vis en vegetarische soorten. In het menu onder ‘finger foods’ vindt u de mogelijkheden, die u kunt aanpassen en/of aanvullen.

Tenslotte zorgen we voor voldoende (bedienend) personeel. Onze koks, het personeel achter de bar, alsook het bediende personeel, zijn professioneel en vakbekwaam en zullen uw avond tot in de puntjes verzorgen.

We stellen graag een offerte voor u samen, bel of mail ons om uw wensen en ideeen te bespreken.